Fransa'dan İzmir'e direk uçuş

Fransa'dan İzmir'e direk uçuş

Uçakta döner satışına başlayacağını açıklayan SunExpress, Fransa'dan İzmir'e direk uçuşların sayısını da arttıracağını duyurdu. İlk uçuşlar Lyon'dan başlayacak.

LYON - Ucuz fiyata bilet satma iddiasıyla yola çıkan SunExpress, Fransa ile İzmir arasındaki direk uçuşları arttıracağını duyurdu. Airlinehaber'i haberine göre, SunExpress 2018 yaz sezonuyla birlikte ilk olarak Fransa'nın Lyon şehrinden İzmir'e direk uçuş başlatacak.

Türkiye’nin üçüncü büyük kenti olan İzmir’e Avrupa’dan direk uçuş sayısı çok az bulunuyor. Havayolu şirketi SunExpress İzmir’e direk uçuş sayısını arttıracaklarını duyurdu.

2012 yılında İzmir’i aktarma merkezi ilan eden şirkein, şehirdeki pazar payı yüzde 80 civarında. Şirket bu avantajını kullanarak, İzmir'den 25 noktaya direk tarifeli sefer başlatacak.

Öte yandan SunExpress'in ortakları Türk Hava Yolları ve Lufthansa, Avrupa'nın birçok şehrinden İzmir'e direk uçuş düzenlemiyor. 

SunExpress geçtiğimiz dönemde uçakta döner ve gözleme satışlarına başlayacağını duyurmuş, bazı vatandaşlar, uçaklarda bir bardak su bile ikram etmeyen şirketin bu yeni politikasına tepki göstermişlerdi.

HABERE YORUM KAT
1 Yorum