Lidl'den aldığı krem peyniri açtığında şok oldu: Gördüğüm görüntü buydu...

Lidl'den aldığı krem peyniri açtığında şok oldu: Gördüğüm görüntü buydu...

Bir Lidl müşterisi marketten aldığı krem peyniri açınca hiç beklemediği bir şeyle karşılaştı. Krem peynirin kapağını açan müşteri krem peynirin tamamen küf kapladığını gördü. Müşteri bu durumu sosyal medya hesabında paylaştı.

Bir Lidl müşterisi, marketin kendi markası olan “Milbona” krem peynirinde beklenmedik bir durumla karşılaştı. Hastings’teki bir Lidl mağazasından satın alınan kırmızı biber ve acı biber aromalı krem peynirin son kullanma tarihi henüz geçmemiş olmasına rağmen, ürün küf kaplı çıktı.

Müşteri, bu durumu Facebook’ta paylaştığı bir fotoğrafla ifşa etti ve diğer kullanıcılar da bu duruma tepki gösterdi. Bazıları durumu iğrenç bulurken, bazıları ise durumla dalga geçerek, küflü kısmın sadece üstte olduğunu ve kazındığında ürünün yenilebileceğini öne sürdü.

İşte o paylaşım:

Bir kullanıcı, fiş ile birlikte Lidl uygulaması üzerinden durumu bildirmenin, genellikle ürünün değiştirilmesi veya para iadesi yapılması sonucunu doğuracağını belirtti.

Ancak, krem peynirin nasıl bu kadar kötü bir duruma geldiği konusunda net bir açıklama yok. Bir kullanıcının tahminine göre, ambalajda küçük bir delik olabilir ve bu da ürünün düzgün kapatılmamasına yol açmış olabilir.

ARTI49

HABERE YORUM KAT