Lidl yetkilisi aldatıcı ambalajı ortaya çıkardı

Lidl yetkilisi aldatıcı ambalajı ortaya çıkardı

Bir markanın hileli paketini Lidl Mağaza müdürü ortaya çıkardı. Söz konusu ürün aynı fiyata daha az içeriğe sahip...

Coca-Cola ve Pepsi arasındaki savaş yıllardır devam ediyor. Birçok tüketici de hangi markanın daha iyi olduğu konusunda bölünmüş durumda. Bir Lidl mağaza müdürü ise, içeceklerden biri için gizli bir fiyat artışı yapıldığını ortaya çıkardı.

TikToker "Mağaza Müdürü"nün bir videoda gösterdiğine göre, Lidl'de aldatıcı bir ambalaj ortaya çıktı. "Der Filialleiter" adlı kullanıcı Lidl mağazasından paylaşımlar yapıyor ve takipçilerine alışverişle ilgili ipuçları ve püf noktaları sunmasıyla tanınıyor. Sosyal medya platformunda halihazırda 85.000'den fazla takipçisi var ve videolarıyla milyonlarca kişiye ulaşıyor. Ancak mağaza müdürünün pepsi paylaşımını daha sonra sildiği görüldü.

"HİLE PAKETİ Mİ"

Silinen videoda, "Pepsi, bana bir şey söylemek zorundasın: Şimdiye kadar hep 1,5 litrelik şişeleriniz vardı ve şimdi aniden 1,25 litre oldu" diyerek içecek rafının önünde bir video çeken mağaza müdürü, daha önce büyük Pepsi şişesinin fiyatının 1.49 Euro olduğunu, ancak şimdi daha az içeriğe sahip bir şişenin hala 1.49 Euro olduğunu aktardı. Mağaza müdürü, "Bu bir hile paketi mi, değil mi?" diye sordu.

Pepsi 2022'den bu yana fiyatlarını zaten yüzde 50 artırdı. Bunun başlıca nedeni Coca-Cola ile olan rekabet. Şu anda iki rakip arasında 1,5 litrelik bir şişe için 30 sentlik bir fiyat farkı var. Pepsi fiyat artışıyla kendi pazar konumunu güçlendirmek istiyor.

"ARTIK ALMIYORUM"

Mağaza müdürü, "Bunun havalı ya da doğru olduğunu düşünmüyorum. Bu eskisinden bir bardak daha az Pepsi demek" diye belirtti. Ancak sadece Lidl değil, Rewe ve Edeka da son zamanlarda hileli paketler nedeniyle eleştiriliyor.

Bir kullanıcı, "Bizim için bu kesinlikle bir hile paketi ve doğru değil" yorumunu yaparken, başka bir kullanıcı ise "Eskiden Pepsi içmeyi severdim ama artık almıyorum" diye yazdı.

ARTI49

HABERE YORUM KAT