Gurbetçi aile tırın altında kaldı: 6 ölü

Gurbetçi aile tırın altında kaldı: 6 ölü

Kocaeli'nin Gebze İlçesi'nde meydana gelen trafik kazasında Almanya plakalı panelvanda bulunan Adnan (35), eşi Fatma (35) ile 7 yaş altında oldukları öğrenilen çocukları Melisa, Müslüm, Yusuf ve Yakup Erdoğan, olay yerinde hayatını kaybetti.

KOCAELİ - Kocaeli'nin Gebze İlçesi'nde meydana gelen trafik kazasında, memleketleri Gaziantep'e tatillerini geçirdikten sonra Almanya'ya dönüş yolunda olan gurbetçi Erdoğan Ailesi'nden 3'ü çocuk 6 kişi hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, Anadolu Otoyolu Ankara yönünde seyreden tır, Muallimköy mevkisinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu karşı şeride geçerek otomobil, 2 cip ve panelvana çarptı.

Kaza saat 19.45 sıralarında, TEM Otoyolu Gebze Muallimköy mevkiinde meydana geldi. Ankara istikametine giden 33 F 4537 plakalı TIR, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu karşı şeride geçerek UHMY63 Almanya plakalı minibüse, ardından da 34 MGY 4537 plakalı otomobile ve BL97566 İsveç plakalı otomobile çarptı. 

Gurbetçi aile can verdi

Kazada ilk belirlemelere göre Almanya plakalı panelvanda bulunan Adnan (35), eşi Fatma (35) ile 7 yaş altında oldukları öğrenilen çocukları Melisa, Müslüm, Yusuf ve Yakup Erdoğan, olay yerinde hayatını kaybetti.

thumbs_b_c_bd42018591fcc2a01862dd0e04c053cf.jpg

Kazada ölenlerin cenazeleri, savcının incelemesinin ardından ambulanslarla çeşitli hastanelere kaldırıldı.

Araçlara sıkışan 3 yaralı, itfaiye ekiplerince kurtarıldı.

Yaralılar, sağlık ekiplerince çevredeki hastanelere sevk edildi.

Öte yandan kaza nedeniyle trafiğe kapanan otoyolun İstanbul istikametinde ulaşım D100 karayolu ve yan yollardan sağlanıyor.

Kazada hayatını kaybeden gurbetçi ailenin yakını Halil Demir yaptığı açıklamada, tırın dayısı ile ailesinin bulunduğu aracı altına aldığını belirterek, "Biz Almanya'ya gidiyorduk. Tatil için Gaziantep'e gelmiştik. Dayım, eşi ve 4 çocuğu ölmüş." dedi.

 

ekran-resmi-2017-07-12-21.30.23.png

HABERE YORUM KAT
8 Yorum