Galatasaray aradığı yıldızı Almanya’da buldu

Galatasaray aradığı yıldızı Almanya’da buldu

Galatasaray ara transfer döneminin sona ermesine kısa bir zaman kala harekete geçti. Sarı kırmızılılar, özellikle sol bek transfer için özel çalışma yürütürken Hannover 96 forması giyen Derrick Köhn ismi öne çıkıyordu.

Galatasaray aradığı sol beki Almanya’da buldu. Uzun süredir sol bek arayışlarını sürdüren sarı kırmızılılar Transfer döneminin sona ermesine sayılı saatler kala harekete geçti. Galatasaray, 25 yaşındaki Derrick Köhn ile anlaşma sağlandı. Bundesliga 2’de Hannover forması giyen oyuncu bu sezon 20 karşılaşmada 3 gol 6 asistlik katkı sağladı. Derrick Köhn daha önce Bayern Münih ve Hamburg gibi takımların farklı yaş kategorilerinde forma giydi. Peki Derrick Köhn kimdir, hangi takımlarda forma giydi? İşte, oyuncunun hayatı…

DERRİCK KÖHN KİMDİR?

Derrick Köhn, Almanya’nın Hamburg şehrinde 4 Şubat 1999 yılında dünyaya geldi. Gana asıllı oyuncu Almanya U19 takımıyla maça çıktı.

180 cm boyundaki oyuncu güçlü fiziği ve etkili sol ayağıyla dikkat çekiyor. Derrick Köhn sol bekin yanı sıra sol açık, sol stoper gibi farklı bölgelerde oynayabiliyor.

25 yaşındaki oyuncu futbola Bramfeld altyapısında başladı. Sonrasında ise Hamburg’un farklı yaş kategorilerinde forma giydi. 2017 yılında Bayern Münih’in ikinci takımına transfer oldu.

2022 yılında ise Hannover takımına transfer oldu. Bu sezon Bundesliga 2’de toplam 20 karşılaşmaya çıkan Köhn, 3 gol ve 6 asistlik katkı yaptı.

HABERE YORUM KAT