Yer Berlin... Yaya hareket halindeki araçtan vurularak öldürüldü

Yer Berlin... Yaya hareket halindeki araçtan vurularak öldürüldü

Berlin, Spandau'da hareket halindeki bir araç hızla giderken yaya olarak yürüyen bir adama ateş etti. Adam olay yerinde hayatını kaybetti.

Bu salı günü öğleden sonra Falkenhagener Feld semtinde hareket halindeki bir arabadan bir adama ateş açıldı.

Görgü tanıklarının ifadesine göre en az iki el ateş açıldı. Kurbanın ayrıca bıçaklandığı da söyleniyor. Ölen kişinin kimliği ise henüz belli değil.

Polisin ilk açıklamasına göre olay bir "infaz" olarak değerlendiriliyor ve bir organize suç örgütü tarafından işlenmiş olabileceği üzerinde duruluyor.

Yine polis raporlarına göre son haftalarda Spandau bölgesinde karşıt suç örgütü üyeleri arasındaki çatışmalarda artış var.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri tüm müdaheleler rağmen adamı hayhata döndüremediği de açıklanan bilgiler arasında. Polis şu anda daha fazla ayrıntı hakkında yorum yapmak istemiyor.

Olay yeri çevresinde yaklaşık 150 metrelik bir çember oluşturuldu ve bir bölge sakini operasyon nedeniyle kısa bir süre evinde kalmak zorunda kaldı. Makineli tüfeklerle donatılmış özel tim görevlileri olay yeri çevresinde arama yaptı. Akşam saatlerinde tanıklar sorgulanmaya başladı. Müfettişler ayrıca olayı görüntülemiş olabilecek görgü tanıkları üzerinde de yoğunlaşıyor.

ARTI49
Fotoğraf: Temsili

HABERE YORUM KAT