Thüringen'de silahlı çatışma! İki Türk birbirine girdi

Thüringen'de silahlı çatışma! İki Türk birbirine girdi

Almanya'nın Gera kentinde iki Türk birbirine girdi. Türk asıllı iki kişinin tartışması ve birbirlerine saldırması sonrasında silahla vurulan kişi ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Almanya'nın Gera şehrinde iki Türk yolda tartışmaya başladı. Tartışmada kısa süre sonra silahlar çekildi.

Görgü tanıklarının ifadesine göre iki adam gece sokakta sözlü tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü ve ardından silahlar çekilip ateş edildi. Adamlardan biri kanlar içinde yere yığıldı.

Türk asıllı iki kişinin tartışması ve birbirlerine saldırması sonrasında silahla vurulan kişi ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Polisin yaptığı açıklamaya göre, iki adam pazar gecesi saat 02.35 sularında çatışmaya girdi.

Görgü tanıklarının ifadelerine göre başlangıçta sözlü bir tartışmanın ardından taraflar birbirine girdi. Mahalle sakinleri uyandı ve olaya tanık oldular. Tanıklara göre, yaşlı Türk bir tabanca çıkardı ve birkaç kez ateş etti. 35 yaşındaki adam leğen kemiğinden ve kolunun üst kısmından vuruldu.

Bu sırada alarma geçen polis hızla olay yerine geldi ve şüpheli faili tutukladı. Kendisi ve ağır yaralı mağdur henüz sorgulanmadı. Olayın nedenine ilişkin soruşturmalar halen devam ediyor.

ARTI49

HABERE YORUM KAT