Yaşlı kadın Aldi şubesinde dolandırıldı

Yaşlı kadın Aldi şubesinde dolandırıldı

Kuzey Ren Vestfalya'da yaşlı bir kadın, Aldi marketinde alışveriş yaparken soyuldu. Yaşlı kadının evinin anahtarlarını çalan soyguncular, daha sonra kadının evini de soydu.

Kuzey Ren-Vestfalya bölgesinden bir kadın, alışveriş yapmak için girdiği Aldi mağazasında sinsi bir dolandırıcılığın kurbanı oldu.

Balve’den 83 yaşındaki bir kadın, Neuenrade’deki Bahnhofstraße üzerinde bulunan Aldi mağazasına alışveriş için girdi. Saat 15.15 civarında mağazaya giren yaşlı kadın, sebze reyonuna ulaştığında üç yabancı tarafından sohbete tutuldu.

Görünüşte masum bir sohbetin ardından, kadın çantasının fermuarının açık olduğunu ve içindeki eşyaların çalındığını fark etti.

Şüphelilerin 50-60 yaşlarında koyu renk giysiler giyen bir kadın ve 30-35 yaşlarında olduğu tahmin edilen iki erkek olduğu bildiriliyor. Birinin uzun boylu ve zayıf, diğerinin ise kısa boylu olduğu belirtiliyor.

EVİNİ YAĞMALADILAR

Olayın ardından polis, kadının dairesine hemen bir devriye gönderdi. Polis memurları, faillerin daireyi yağmalamaya başladığını ancak kaçmadan önce anahtarları geride bıraktıklarını tespit etti.

Bir tanık, binada iki şüpheli erkeği gördüğünü ve tariflerinin yaşlı kadının tarifleriyle örtüştüğünü polise bildirdi. Polisin bölgede yaptığı arama çalışmaları şu ana kadar sonuçsuz kaldı. Polis, benzer olaylara karşı vatandaşları uyardı.

ARTI49

HABERE YORUM KAT