Köpek, sahibinin 4 bin Dolarını yuttu

Köpek, sahibinin 4 bin Dolarını yuttu

ABD'de Clayton isimli bir müşteri bankadan 4 bin dolar çekti. Ancak evdeki köpek çekilen paraların hepsini yedi. Müşteri olayı sosyal medya platformunda duyurdu.

Pennsylvania’dan Clayton isimli bir müşteri, ATM’den yaklaşık 4 bin ABD doları çekti. Ancak sonrasında yaşananlar onun için oldukça rahatsız edici oldu. Clayton ve eşi, Instagram üzerinden yaşadıkları talihsiz olayı paylaştı. Evdeki dört ayaklı dostları Cecil, masanın üzerinde duran dolarları gördü ve hepsini yedi.

İşte o paylaşım:

BİR KISMI GERİ VERİLDİ

Banka çalışanlarının bu tür bir hikayeye şüpheyle yaklaşacağı aşikar. Bu nedenle Clayton, eldiven giyerek Cecil’in bahçede bıraktığı her dışkıyı inceledi ve dolar parçalarını buldu. Clayton ve eşi Carrie, parçaları temizleyip bir araya getirdi ve bankaya teslim etti. Banka, kaybettikleri 4 bin doların 3 bin 550 dolarını geri verdi.

Carrie, Instagram’da bankanın kendilerine “bu durumun sıkça yaşandığını” söylediğini esprili bir dille aktardı. Ancak köpek kakası aramak için bu kadar çaba sarf etmek gerçekten gerekli miydi? Bir bankacının Instagram gönderisine yaptığı yoruma göre, banka tahrip olan banknotların en az yüzde 51’i onarılır onarılmaz yenileriyle değiştirmek zorunda.

ARTI49

HABERE YORUM KAT