The Simpsons'ların yeni kehaneti tüyler ürpertti

The Simpsons'ların yeni kehaneti tüyler ürpertti

Dünya’nın en uzun soluklu dizilerinden birisi olan The Simpsons dizisi, Dünya gündemini sarsan olayları önceden tahmin etmekle ünlendi. Son olarak The Simpsons'ların yeni kehaneti gündeme bomba gibi düştü.

ABD'nin en uzun soluklu dizisi Simpsonlar'ın (The Simpsons) bazı gerçek olayları önceden tahmin etmesi, diziyi hayranlarının gözünde özel kılıyor.

Daha önce coronavirüs, facetime, akıllı saat, Yunanistan'ın borç temerrüdü, Donald Trump'ın başkanlığı, hatta ABD'deki Kongre Binası işgalini bile bilen dizinin 2024 kehanetleri tüyler ürpertti.

Dünyanın birçok ülkesinde izlenen ve 1989 yılında yayın hayatına başlayan çizgi film dizisi The Simpsons, sık sık geleceği tahmin ettiği iddialarıyla gündemde yer alıyor. Matt Groening tarafından yaratılan bu efsanevi animasyon dizisinin bazı olayları ilginç bir şekilde gerçekleşmesi, herkesi şaşırtıyor.

Son olarak ortaya çıkan bir iddiaya göre The Simpsons'ların aşırı sıcakların geleceği yönünden oldu.

İddialara göre, dizinin bir bölümünde Springfield kasabası, kavurucu sıcaklar nedeniyle felakete sürükleniyor. İşletmeler kapanıyor, insanlar sıcaklıktan yaşamlarını yitiriyor ve sonrasında kasabada yaşanan hava olayı nedeniyle dışarı çıkmak mümkün olmuyor.

Bu sahneler, bazı bilim insanları ve aktivistler tarafından gerçek dünyadaki iklim değişikliği sorununa dikkat çekmek için kullanıldığına inanılıyor.

The Simpsons’ın 2024 kehanetlerinden biri olarak görülen aşırı sıcaklardan insanların evlerine kapanabileceği iddiaları gündemdeki yerini korumakta.

HABERE YORUM KAT