Mannheim'da polisten kaçmaya çalışan hırsız iskeleden düşüp öldü

Mannheim'da polisten kaçmaya çalışan hırsız iskeleden düşüp öldü

Mannheim'da polis operasyonu sırasında bir ölüm yaşandı. Rheinau'da bir hırsız iskeleye tırmandı ve polis onu tutuklamaya çalışırken düşerek öldü.

Mannheim polisi bir kez daha operasyon sırasında bir ölüm vakasını rapor etmek zorunda kaldı. Polis, 27 Nisan Cumartesi sabahı erken saatlerde Rheinau semtindeki bir apartmanda meydana gelen hırsızlık olayına çağrıldı.

Beş katlı konut kompleksi şu anda yenileme çalışmaları nedeniyle tamamen iskeleli durumda. 41 yaşındaki şüpheli hırsız, birkaç daireye girmek için iskeleyi kullandı. Site sakinleri şüpheli sesleri duyarak polise haber verdi.

KAÇARKEN DÜŞTÜ

Acil servis ekipleri olay yerine ulaştığında 41 yaşındaki şahıs yerden yaklaşık on iki metre yükseklikteki iskelenin en üst kısmında bulunuyordu. Polise göre, saklanmak için iskele zeminine uzanmıştı. Bundan önce de muhtemelen polisi arayan görgü tanıklarının kepenklerini sallamıştı.

Memurlar adamı iskelenin üzerinde buldu ve kollarından ve vücudunun üst kısmından tutmaya çalıştı. Hırsız serbest kaldı ve çırpınmaya başladı. Ardından, polis ve savcılığın ortak açıklamasına göre, doğrudan iskelenin kenarına oturdu. Adamın atlayarak mı kaçmaya çalıştığı yoksa yanlışlıkla mı kaydığı belli değil, ancak her halükarda iskeleden aşağıdaki derinliklere düştü.

SABIKASI KABARIK

Polise göre, tanık ifadeleri düşmenin memurlar tarafından herhangi bir müdahale olmaksızın gerçekleştiğini kanıtlıyor. Adam bir bodrum geçidine düştü ve burada merdivenlerin altına indi. Acil servis ekipleri ambulans gelene kadar ilk yardım uyguladı. Ancak, yaralarının ciddiyeti nedeniyle adam olay yerinde hayatını kaybetti.

Şüpheli, Tauberbischofsheim doğumlu ve Mannheim'da ikamet eden Alman vatandaşı bir erkek olup, geçmişte mülk, uyuşturucu ve şiddet içeren suçların yanı sıra polis memurlarına mukavemetten dolayı birçok kez polis karşısına çıkmıştı.

Polis olay yerinde çalıntı olduğundan şüphelenilen eşyalar da buldu.

Bu, Mannheim polisinin kısa bir süre içinde düzenlediği bir operasyonda meydana gelen üçüncü ölüm vakası.

ARTI49

HABERE YORUM KAT