Hindistan'da İspanyol çifte dehşet saldırı: "7 kişi tecavüz etti!"

Hindistan'da İspanyol çifte dehşet saldırı: "7 kişi tecavüz etti!"

İspanyol çift, Hindistan'da seyahat ederken yol kenarında çadır kurdukları sırada 7 kişilik bir grup tarafından saldırıya uğrayarak darp edildi ve kadına tecavüz edildi.

Hindistan'ın Jharkhand eyaletinde, başkent Ranchi'ye 311 kilometre uzaklıktaki Dumka bölgesinde 1 Mart günü akşam saatlerinde kocasıyla birlikte bisikletle seyahat eden bir İspanyol turist toplu tecavüze uğradı.

Çift, yaşadıkları korkunç olayı kendi sosyal medya hesaplarından paylaştı. "Bugün, Hindistan'da başımıza gelmesini istemeyeceğimiz bir şey yaşadık. Yedi kişi tarafından saldırıya uğradık ve ben cinsel saldırıya maruz kaldım. Polis ile birlikte hastanedeyiz ve bu gece Hindistan'da kaldık." şeklinde açıklamada bulundular.

Öte yandan videoda alt dudağı şiş olan adamın İspanyolca şöyle dediği duyuldu: "Boynuma bıçak dayadılar ve beni öldüreceklerini söylediler."

7 KİŞİDEN 4'Ü TUTUKLANDI

Yerel yetkililere göre, saldırganlardan dördü tutuklandı ve suçu itiraf ettiler. Mağdurun tıbbi muayenesi cinsel saldırıya uğradığını doğruladı ve çift, Dumka'daki bir hastanede tedavi altına alındı.

Hindistan'daki İspanyol büyükelçiliği olayla ilgili olarak yerel yetkililerle temas halinde ve bölgeye bir temsilci gönderdi.

BOLLYWOOD'UN YILDIZINDAN AÇIKLAMA: "YAZIKLAR OLSUN ÇÜRÜMÜŞ TOPLUMUMUZA"

Bollywood oyuncusu Richa Chadha olayla ilgili şunları söyledi: "Utanç verici! Hintliler yabancılara kendi kadınlarına davrandıkları gibi davranıyorlar. Yazıklar olsun çürümüş toplumumuza."

Hindistan'da cinsel saldırı vakalarının sayısı her gün artıyor. Ulusal Suç Kayıt Bürosu'nun verilerine göre, 2022 yılında günde ortalama 90 tecavüz vakası bildirildi. Ancak, polis soruşturmalarına duyulan güven eksikliği nedeniyle, gerçek sayının bu rakamdan daha yüksek olabileceği tahmin ediliyor.


HABERE YORUM KAT
2 Yorum