'Yüzüklerin Efendisi' devam filmi ile geri dönüyor

'Yüzüklerin Efendisi' devam filmi ile geri dönüyor

Gişe rekortmeni film serisi 'Yüzüklerin Efendisi' beyazperdeye geri dönüyor

Warner Bros yapım şirketi, Yüzüklerin Efendisi devam filmlerinin ilki olan 'The Hunt for Gollum'un yönetmenliğini ve başrolünü Andy Serkis'in üstleneceğini duyurdu. Şirket CEO'su David Zaslav, filmin şu anda senaryo geliştirme aşamasında olduğunu ve Jackson'ın filmin yazarları Fran Walsh ve Philippa Boyens ile birlikte yolun her adımında yer alacağını belirtti.

Yapımcı Jackson, yazarlar Walsh ve Boyens ile ilgili olarak, "Gıcık Gollum’la yarım kalmış bir işi olan iyi dostumuz ve işbirlikçimiz Andy Serkis'le Orta Dünya'ya geri dönmek bir onur ve ayrıcalıktır" ifadelerini kullandı. Serkis ise filmi, "Değerli, sevgili dostlarım, Orta Dünya'nın olağanüstü ve eşsiz koruyucuları Peter, Fran ve Philippa'yla bir kez daha bilinmeyene doğru yola çıkma zamanı geldi" şeklinde duyurdu.

Warner Bros, Şubat 2023’te Yüzüklerin Efendisi serisine dönme planları yapmaya başladı. Şirket, Tolkien’in telif haklarının çoğuna sahip olan İsveçli oyun şirketi Embracer Group ile görüşmüş ve görüşmeden sonra Tolkien’in orijinal kitaplarına dayanan birden fazla film için anlaşma yapıldığını duyurdu.

HABERE YORUM KAT