Ultra lüks karantina paketi

Ultra lüks karantina paketi

İsviçre'de koronavirüs nedeni ile 5 yıldızlı bir otel ultra lüks karantina paketlerini duyurdu. Karantina paketi içinde 7/24 sağlık servisi ve koronavirüs testi de bulunuyor.

ZÜRİH - Koronavirüs küresel ölçekte her sektöre darbe vurmaya devam ediyor. Koronavirüsten en fazla etkilenen sektörlerin başında gelen turizm sektörü farklı arayışlara yönelerek müşteri çekmeye çalışıyor. İsviçre'de bulunan 5 yıldızlı bir otel müşteri çekmek için yaptığı karantina paketini duyurdu.

Lüks markalar dezenfektan işine soyundu

Otel Ceo'su Alexander Hübner, yaptığı açıklamada koronavirüs salgınının yayılması ile bir fırsat gördüklerini ifade ederken, fırsatı değerlendirmek için karantina paketi oluşturduklarını belirtti. Ceo, koronavirüs salgınından korunmak isteyenlere lüks apartlarda 5 yıldızlı karantina sunduklarını duyurdu. 

Gecelik yaklaşık 822 dolar

Ceo, karantina paketi içinde 7/24 sağlık servisi sunulduğunu belirtirken, apartta koronavirüs testi yaptırılabileceğini belirtti. Ceo, karantina paketlerinin Zürih, Zug ve Lucerne bölgelerinde mevcut olduğunu kaydederken, karantina paketinin günlük maliyetinin yaklaşık 822 dolar olduğunu açıkladı. Ceo, karantina müşterilerine sauna, jakuzi, spor salonu gibi hizmetleri de sunduklarını duyurdu.

İsviçre'de toplam koronavirüs vakası 11 bin 316'ya, hayatını kaybedenler ise 171 kişiye ulaştı.

 

HABERE YORUM KAT