Tayyip Erdoğan, Brüksel'de

Tayyip Erdoğan, Brüksel'de

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan, mültecilerle ilgili görüşmek üzere geldiği Brüksel'de, gurbetçi vatandaşlara koronavirüse karşı dikkatli olmalarını söyledi.

BRÜKSEL - Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan, AB Daimi Temsilciği önünde kendisini bekleyen Türklere hitaben yaptığı konuşmada, koronavirüs konusunda dikkatli olunmasını istedi.

Erdoğan, Türkiye'nin Avrupa Birliği (AB) Daimi Temsilciğine gelişinde bir grup vatandaş tarafından karşılandı. Kendisini bekleyenlere hitap eden Erdoğan, “Sizler bizim Avrupa’da elimiz ayağımız, gözümüz, duyan kulağımızsınız” dedi, destek istedi.

Koronavirüs salgınına da dikkat çeken Erdoğan, "Aman he şu koronavirüse de dikkat. Dikkat edeceğiz. Biz tedbiri alacağız, gerisi Allah’tan. Onun için ellerimizin yıkanmasından tutunuz birbirimizle öpüşmeye kadar dikkatli olacağız” dedi. Cumhurbaşkanı, “Bir an önce tüm insanlık bu beladan, bu vebadan kurtulur inşallah” diye de ekledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Brüksel ziyaretinde Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, MİT Başkanı Hakan Fidan, İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın ve AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik eşlik ediyor.

HABERE YORUM KAT