Öz Kayseri Anuga Fuarı'na damga vurdu

Öz Kayseri Anuga Fuarı'na damga vurdu

Öz Kayseri Pastırma, bu sene 100. yılını geride bırakan dünyanın en büyük gıda fuarı Anuga'ya damga vurdu. Köln'de düzenlenen fuarı ziyaret eden Almanlar, Öz Kayseri standı önünde kuyruk oluşturdu.

Bu yıl 100'üncü yılını geride bırakan, "dünyanın en büyük gıda fuarı" olarak kabul edilen Anuga 2019, Almanya'nın Köln kentinde kapılarını açtı. 

Alman Tarım Birliği (DLG) tarafından 27 defa altın madalya ile ödüllendirilen Öz Kayseri, helal sertifikalı 7 ürünüyle katıldığı fuarda Türk ziyaretçilerin yanı sıra Almanların da ilgisini çekti.

Firmanın müdürlerinden Sergen Ertürk, işkembe ve dana dil gibi ürünlerin Almanlara yabancı geldiğini ancak Almanların pastırmayı çok sevdiklerini dile getirdi.

Türk komşularından aldıkları pastırma ve kavurmaya bayılan Almanlardan, ayrıca işkembe ve dana dilin nasıl pişirilmesi gerektiğini belirten sorular da geldiğini kaydeden Ertürk, "Helal üretimin dışında, Öz Kayseri’nin en çok dikkat ettiği nokta, etlerin üretime giriş kalitesi. Uzman ekiplerle çalışılıyor ve üretimin her aşaması denetleniyor" dedi.

"Standımıza herkesi bekliyoruz"

Firmanın müdürlerinden Serhan Ertürk ise Öz Kayseri'nin fuarda blok pastırma, dilim pastırma, yemeklik pastırma, dana dil, dana işkembe, kuzu pastırma ve dana kavurma ürünleriyle yer aldığını belirterek, "Ziyaretçilerimiz tüm ürünleri deneyebilirler. Halle 5.2, Stand B20-C21'de yer alan 100 metrekarelik standımıza herkesi bekliyoruz" diye konuştu.

9 Ekim'e kadar devam edecek fuarı 165 bini aşkın profesyonelin ziyaret etmesi bekleniyor. 

 

 

HABERE YORUM KAT