'Öcalan avukatıyla görüşmeli'

'Öcalan avukatıyla görüşmeli'

Devlet Bahçeli, PKK lideri Abdullah Öcalan'ın avukatıyla görüştürülmesi gerektiğini söyleyerek, "Bundan sonra Cem Yılmaz'ı sevemem" dedi.

İSTANBUL - MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, terör örgütü PKK lideri Abdullah Öcalan'ın avukatıyla görüştürülmesi gerektiğini savundu. Öcalan, 2011 yılından bu yana avukatıyla görüştürülmüyordu ancak seçimlerin yenilenmesi kararından hemen önce yeniden görüşmesi ve PKK'ya mesaj göndermesi sağlanmıştı.

Sanatçılara ve iş adamlarına tepki

Ekrem İmamoğlu'na destek açıklaması yapan sanatçılara ve TÜSİAD'a da tepki gösteren Bahçeli, "'Siyasi krizi tahrik edici konuşmayı TÜSİAD alışkanlık haline getirmiştir. Şimdi bir başkan çıkmış bir cümle sarf ediyor. Böyle şey olmaz. Yazık bu memlekete. TÜSİAD'ı halk da kabul etmiyor alternatifleri de doğmuştur. Herkes Cem Yılmaz Bey’i sever ve çok güler ama sana yönelmiş sevgiyi siyaseten istismar edip hepimizin alerjisini toplamaya vesile olma Bundan sonra Cem Yılmaz'ı sevemem. Galatasaray yönetimi o şahsı aforoz etsin, çok sayıda taraftarı bulunan kulübü bir kişi bu şekilde istismar edemesin'' dedi.

HABERE YORUM KAT
3 Yorum