MHP'li başkandan 'Filenin Sultanları'na hakaret

MHP'li başkandan 'Filenin Sultanları'na hakaret

MHP'li Kaynaşlı Belediye Başkanı, "Kendini teşhir edeceksin sonra da Tokyo’ya gidiyoruz diye sevineceksin" ifadelerini kullanarak Filenin Sultanları ile ilgili skandal açıklamalarda bulundu.

Düzce Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin, Filenin Sultanları’nın Tokyo’ya gidecek olmasına ilişkin sosyal medya hesabından önceki gün skandal bir paylaşım yaptı.

Birol Şahin paylaşımında, “Allahu Teala’nın örtünün vücut hatlarınız belli olmasın emrine karşı çıkarak, açılıp saçılacaksın, kendini teşhir edeceksin sonra da Tokyo’ya gidiyoruz diye sevineceksin. Dünya şampiyonu olsan ne yazar. Müslüman kadın adap ve haya sahibidir. Yaptığı her işte Allah rızası gözetir. Dinimize göre kadınlar kendi aralarında spor yapabilirler. Erkekler huzurunda açık saçık olarak değil” şeklinde yazdı. Başkan Şahin kendisini, “Müslümanım diyenin uyması gereken kurallar vardır. Müslüman bir kişi öyle bir kıyafet giyip erkek huzuruna çıkamaz” diyerek savundu.

birolsahin.jpg

‘İSLAM ÜLKESİNDEYİZ’

Cumhuriyet'ten Seyhan Avşar'ın ulaştığı Başkan Şahin söz konusu paylaşımın kendisine ait olduğunu kabul ederek, “Bunu genel anlamda yazdım. Kamuoyu beni takip ediyor. Takipçimiz çok. Art niyet taşımıyoruz. Bizler İslam ülkesinde yaşıyoruz. Müslümanım diyenin uyması gereken kurallar vardır. Müslüman bir kişi öyle bir kıyafet giyip erkek huzuruna çıkamaz. Bu haram” dedi.

HABERE YORUM KAT