Kartal İmam Hatip, yüksekten uçar

Kartal İmam Hatip, yüksekten uçar

Sözcü'nün haberine göre, THY ve SunExpress üst yönetiminde yer alan yaklaşık 80 kişi, Bilal Erdoğan gibi Kartal İmam Hatip Lisesi mezunu. SunExpress Genel Müdür Yardımcısı, Almanya Genel Müdür Yardımcısı ve İnsan Kaynakları Müdürü de dahil.

İSTANBUL - AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan'ın da mezunları arasında bulunduğu Kartal İmam Hatip Lisesi mezunları, havacılık sektöründe üstün başarılar gösteriyor.

Sözcü gazetesinden İsmail Şahin'in özel haberine göre, bu okulun havacılık sektöründeki başarısı, 2015 yılında İlker Aycı'nın THY Yönetim Kurulu Başkanı olmasıyla arttı.

Kartal İmam Hatip, THY'nin yanı sıra, Alman Lufthansa ortaklığı SunExpress şirketi için de üst düzey yöneticiler yetiştirdi. Habere göre, SunExpress Genel Müdür Yardımcısı, SunExpress Almanya Genel Müdür Yardımcısı ve SunExpress İnsan Kaynakları Müdürü Kartal İmam Hatip Lisesi mezunu. 

Lisenin mezunlar derneği, geçtiğimiz dönemlerde iletişim grubuna gönderdiği bir mesajla, SunExpress pilot yetiştirme programına başvuran mezunlarının, dernek yönetimine bilgi vermelerini istemişti.

thy.jpg

HABERE YORUM KAT
2 Yorum