İstanbul Havalimanı’na uyumanın saati 9 avro

İstanbul Havalimanı’na uyumanın saati 9 avro

İstanbul Yeni Havalimanı'nda uyku kabini (sleepod) uygulaması başladı. Burada uyumak isteyenler saatlik 9 avro ödeyecek. Eğer yolcu battaniye, yastık ve yastık kılıfı talep ederse 2 avro daha ödemek zorunda.

İstanbul Havalimanı uçuşu rötar yapan ya da uzun süre beklemeli transit yolcuların daha rahat etmesi İGA Sleepod uygulamasını hizmete sundu. Havalimanında dış hatlar gidiş arındırılmış salonda sessiz bir bölüme kurulan uyku yatakları ile yolcular uçaklarını beklerken, uykularını da almış olacaklar.

İGA Sleepod’lardan yararlanmak isteyen yolcular, 9 avro karşılığında bir saatliğine bu imkandan yararlanabilecek. Eğer yolcu battaniye, yastık ve yastık kılıfı talep ederse bu durumda 2 avro daha ödeyecek.

iga.jpg

Tek kullanımlık çarşafları ücretsiz

Hijyen konusunu ön plana alan havalimanı işletmecisi İGA, her yolcuya tek kullanımlık çarşafları da ücretsiz verecek. Yolcuların yanındaki eşyalarını koymaları kabininin altında bir bagaj yeri bulunan sleepod’larda ayrıca telefon ve diğer elektronik eşyaların şarj edilebilmesi için bir de priz bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
1 Yorum