Hollanda'da öldürülen Türk, Trabzon'da toprağa verildi

Hollanda'da öldürülen Türk, Trabzon'da toprağa verildi

Amsterdam'da, 6 gün önce iş çıkışı eve gittiği sırada 4-5 kişilik taraftar grubunun saldırısına uğrayan ve bıçaklanarak öldürülen işçi, 2 çocuk babası Alaattin Kılıç (41), memleketi Trabzon'un Of İlçesi'nde toprağa verildi.

TRABZON - Hollanda'nın başkenti Amsterdam'da oynanan ve Fas takımının Fildişi Sahili'ni 2-0 yendiği maç sonrası kutlamaların yapıldığı parktan iş dönüşü geçtiği sırada 4-5 kişilik grubun saldırısına uğradığı ve bıçaklanarak öldürüldüğü belirtilen Alaattin Kılıç'ın cenazesi olaydan 6 gün sonra memleketi Trabzon'a getirildi.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Of İlçesi Cumapazarı Beldesi'ne getirilen Alaattin Kılıç için Cumapazarı Merkez Camisi'nde öğlen vakti cenaze namazı kılındı. 

hollandada-saldiriya-ugrayarak-oldurulen-alaattin-kilic-ofta-topraga-verildi_1171_dhaphoto3.jpg

Babası Seyfettin ve kardeşi Selahattin Kılıç ile yakınları ve vatandaşların katıldığı cenaze namazı sonrası Kılıç, Serindere Mahallesi'ndeki aile kabristanlığında toprağa verildi. 

"Olayın aydınlatılmasını bekliyoruz"

Ağabeyinin parkta 4-5 kişilik grubun saldırısı sonucu bıçaklanarak öldürüldüğünü anlatan Selahattin Kılıç, "Biz de fazla bir şey bilmiyoruz. Polis olayı araştırıyor. Fas uyruklu 1 kişi gözaltına alınmış ve halen gözaltındaymış. Olayın aydınlatılmasını bekliyoruz" dedi.

 

HABERE YORUM KAT