Gurbetçi evlat annesini doğradı

Gurbetçi evlat annesini doğradı

Almanya’dan uzun yıllar yaşadıktan sonra Türkiye’ye dönen E. D., yaşadığı psikolojik sorunlar sonrası tartıştığı annesini bıçaklayarak öldürdü. 

BARTIN - Bartın’ın Kırtepe Mahallesi’nde üst komşularına ulaşamayan vatandaşların durumu haber vermesinin ardından olay yerine emniyet güçleri sevk edildi. Kapıyı uzun süre çalan polisler yanıt alamayınca balkondan içeri girdiklerinde 47 yaşındaki E. D.’yi mutfakta oturur vaziyette, 65 yaşındaki annesini ise salonda cansız halde buldu.

5-6 bıçak darbesi ile öldürüldüğü tespit edilen kadının cinayetinde kullanılan bıçakta olay yerinde yıkanmış halde bulundu. 

Türkiye’ye dönünce psikolojik sorunlar yaşadı

Ölen kadının üzerinde morlukların da bulunduğu cinayetin şüphelisi olarak göz altına alınan E. D.’nin uzun süre Almanya’da yaşadığı ve bir ay önce Türkiye’ye dönünce yaşadığı psikolojik sorunlar nedeniyle hap kullanmaya başladığı öğrenildi. Kadının cesedi Cumhuriyet Savcısının incelemesinin ardından Bartın Devlet Hastanesi Morguna kaldırılırken, cinayetle ilgili başlatılan soruşturmanın sürdüğü öğrenildi. 

HABERE YORUM KAT