Getirmez olaydım, yavrumun ölümüne neden oldum

Getirmez olaydım, yavrumun ölümüne neden oldum

Londra’da bıçaklanarak öldürülen 17 yaşındaki Türk genci Nedim Bilgin’in babası Nusret Bilgin’in babası Nusret Bilgin, "Oğlum Türkiye’yi çok seviyordu, Londra’ya dönmek istememişti. Getirmez olaydım. Yavrumun ölümüne neden oldum" diyerek gözyaşı döktü.

LONDRA - İngiltere’nin başkenti Londra’da bisikletiyle dolaşmaya çıktığı sırada bir grup tarafından saldırıya uğrayan ve çıkan arbedede yaşamını yitiren Türk genci  Nedim Bilgin’in acılı babası Nusret Bilgin, oğlunun çetelerin, yanlış arkadaşların kurbanı olduğunu söyledi. 

“YAVRUMUN ÖLÜMÜNE SEBEP OLDUM”

Türkiye’ye tatile götürdüğü oğlunun Türkiye’yi çok sevdiğini İngiltere’ye geri dönmek istemediğini söyleyen baba “Getirmez olaydım. Yavrumun ölümüne neden oldum" diyerek gözyaşı döktü.

25 yıla yakın bir süredir Londra'da yaşayan Bilgin, oğlunun cenazesini Türkiye'ye götüreceğini; memleketi Mersin'de gömüleceğini söyledi.

Londra'nın Stoke Newington bölgesindeki tek odalı bir dairede yalnız başına yaşayan Bilgin, Türkiye'ye dönmeyi düşündüğünü söyledi.

İngiliz Polisi Scotland Yard, saldırının ardından kaçmaya çalışan biri 16, diğeri 17 yaşında iki kişinin gözaltına alındığını, bu şüphelilerden alınan bilgi doğrultusunda yakındaki bir adreste 18 yaşındaki bir gencin daha gözaltına alındığı açıklamıştı.

HABERE YORUM KAT