Frankfurt Fuarı ışık saçtı

Frankfurt Fuarı ışık saçtı

Frankfurt'ta düzenlenen "Aydınlatma ve Yapı" (Light and Building) Fuarı’nda 55 ülkeden 2 bin 700 katılımcı stant açtı. 

FRANKFURT - Almanya’nın Frankfurt kentinde düzenlenen "Aydınlatma ve Yapı" (Light and Building) Fuarı’nda aydınlatma ve bina hizmetleri teknolojisi alanında dünyanın en yeni teknolojileri sergileniyor.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Messe Frankfurt tarafından iki yılda bir düzenlenen fuarda 55 ülkeden 2 bin 700 katılımcı stant açtı. 

20180319_2_29328492_31835274_web.jpg

Dün başlayan bu yılki fuarın sloganı ‘Bağlantılı-Güvenli-Uygun" olarak belirlendi. Ayrıca "Gündelik yaşamın iyileştirilmesi" ve "Estetik ve uyum içinde iyilik" konuları da fuarda öne çıkacak konular olarak kararlaştırıldı. 

Katılımcılar, fuarda aydınlatma, ev ve bina otomasyonu ve güvenliği alanlarında en son ürün ve yeniliklerini 260 bin metrekarelik alanda yer alan 25 salonda sergiliyor.

Binaların konfor düzeyini artırırken, enerji tüketimini de azaltacak çözümlerin sergilendiği fuarda, akıllı ölçümleme ve elektrik kullanımı ile LED ve OLED teknolojilerinin geldiği son nokta sektör temsilcilerine tanıtılıyor. 

Öte yandan, 23 Mart'a kadar açık kalacak fuarda katılımcılar, iş görüşmeleri gerçekleştirebilecek ve sektörün geleceğine ilişkin konularda görüş alışverişinde bulunabilecek.

Ayrıca, 2002 yılından bu yana fuarla paralel olarak düzenlenen "Luminale" isimli etkinlikte ise kentteki önemli binalar gece ışıklandırılarak görsel bir şölen oluşturulacak.

Abdulselam Durdak

 

 

HABERE YORUM KAT