Erdoğan: Ben o kadar enayi miyim?

Erdoğan: Ben o kadar enayi miyim?

AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan, Meral Akşener'in sözlerine "Ben vatandaşlarıma terörist diyecek kadar enayi miyim?" diyerek tepki gösterdi.

SİİRT - AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Siirt'te partisinin 31 Mart yerel seçimleri için düzenlediği mitingde konuşma yaptı.

20190307_2_35300285_42345932_web.jpg

Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle:

"Vatandaşıma terörist diyecek kadar enayi miyim?

"Siz Recep Tayyip Erdoğan'ı iyi tanıyorsunuz, zaten iyi tanımasanız kızınızı vermezdiniz. Ben vatandaşıma terörist diyecek kadar enayi miyim? HDP'ye oy verenlere de terörist dediğimi söylüyor. Biz gücümüzü medyadan değil meydandan alıyoruz. Gücümüzü baronlardan, elitlerden değil, gece bize dua edenlerden alıyoruz. Biz sırtımızı YPG'ye PKK'ya dayayanlardan değil, meydanları dolduran halkımızdan alıyoruz. Sizler bize sahip çıktığınız sürece çözüme kavuşturamayacağımız mesele yoktur.

31 Mart'ta Siirt'in Türkiye'nin 17 yılda elde ettiği başarılara destek vermesini istiyoruz. Sadece bu şehrin eniştesi milletvekili olarak değil hizmet mücadelemizden de bizi biliyorsunuz.

Siirt'te okuduğumuz şiirden dolayı siyasi hayatımızın bitirilmek istendiği günler yaşadık. O şiiri bu meydanda okudum. (Tezahüratlar üzerine) Bir daha mı? Ama birileri rahatsız olabilir. Minareler süngü, kubbeler miğfer, camiler kışlamız, müminler asker, bir şey bizi sindiremez. Kar, bora fırtına yüklense biz yine imanıyla övündüğümüz ecdadımızla zaferleri taçlandıran bir milletiz...

 

20190307_2_35306203_42357226_web.jpg

HABERE YORUM KAT