Duisburg'da etek boyu kavgası

Duisburg'da etek boyu kavgası

Almanya'nın Duisburg şehrinde bir grup Türk ve Alman birbirine girdi. 2 kişi yaralandı. Kavganın sebebi, 20 yaşındaki bir Türk'ün, yoldan geçen 50 yaşındaki bir Alman kadının mini etek giymesine karışması.

DUISBURG - Almanya'nın Kuzey Ren Vestfalya (NRW) eyaletinde bir grup Türk ve Alman arasında kavga çıkı. Kavganın sebebinin, 20 yaşındaki bir Türk vatandaşı erkeğin, 50 yaşındaki bir Alman kadının mini etek giymesine karışması olduğu kaydedildi. 

Wochenblick gazetesinin haberine göre, salı akşamı Duisburg Rheinpark bölgesinde meydana gelen olayda, genç Türk vatandaşının Alman'a neden bacaklarını bu şekilde gösterdiğini söylediği belirtildi.

Alman kadının da yüksek sesle, Türklerde kadınlarla erkeklerin neden ayrı oturmak zorunda kaldıklarını sorduğu belirtildi. Polisten yapılan açıklamada, iki kültür arasındaki farklılıkları önce sözlü olarak tartışmaya başlayan grubun, daha sonra kavgaya tutuştuğu dile getirildi. Kavgaya karışanlardan birinin omzunun çıktığı, diğerinin de hafif yaralandığı ifade edilirken, olaya karışanlar hakkında hakaret ve kavgadan soruşturma başlatıldı.

 

HABERE YORUM KAT
5 Yorum