CHP'ye yeni yurt dışı koordinatörü

CHP'ye yeni yurt dışı koordinatörü

Cumhuriyet Halk Partisi'nin Yurt Dışı Örgütlenme Koordinatörlüğü görevine, Hakverdi Hakan Gürbüz atandı.

ANKARA - Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP) Ali Hikmet Akıllı'nın Ankara il başkanı seçilmesiyle boşalan Yurt Dışı Örgütlenme Koordinatörlüğü görevine, önceki dönem CHP Avustralya Birliği Başkanı olan Hakverdi Hakan Gürbüz atandı.

Parti Yönetimi ve Örgüt Yönetimlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı'ya bağlı olarak çalışacak olan Gürbüz, CHP'nin yurt dışı birliklerinin koordinasyonu görevini üstlenecek.

CHP Merkez Yürütme Kurulu'nun kararıyla resmi ataması gerçekleştirilen Gürbüz, yurt dışındaki vatandaşların çözüm bekleyen birçok sorunu olduğunu belirterek, hemen kolları sıvayarak çalışmalara başlayacaklarını kaydetti.

Ankara Üniversitesi DTCF Felsefe, NSW TAFE İşletme ve Patoloji bölümleri mezunu olan Gürbüz, uzun yıllar sağlık, gıda, inşaat ve danışmanlık sektörlerine yönetici ve işletmeci olarak çalıştı. Avustralya’da İşçi Partisi’nin seçim kampanyası yönetiminde de görev alan Gürbüz, Blacktown Belediye Başkanı’nın da danışmanlığını yürütüyor.

Hakverdi Hakan Gürbüz, CHP’de Avustralya Birlik Başkanlığı’nın yanı sıra, Engelliler Dayanışma Kurulu ve Spor Kurulu Üyesi olarak görev aldı.

HABERE YORUM KAT