CHP'den İsviçre'de gençlik kampı

CHP'den İsviçre'de gençlik kampı

CHP İsviçre Birliği’nin ev sahipliği yaptığı CHP Gençlik Akran Eğitimine, Mersin Milletvekili ve Parti Okulu Sorumlusu Prof. Dr. Aytuğ Atıcı katıldı.

ZÜRİH - CHP İsviçre Birliği’nin ev sahipliği yaptığı CHP Gençlik Akran Eğitimi'ne, Mersin Milletvekili ve Parti Okulu Sorumlusu Prof. Dr. Aytuğ Atıcı katıldı. Strazburg’da verilen eğitici eğitiminden sonra eğitmen olmaya hak kazanmış genç eğitmenler tarafından koordine edilen Gençlik Akran Eğitimi Avrupa'da ilk kez düzenlendi.

FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYINIZ

Eğitimin bir bölümünde eğitmenler konu anlatırken, diğer bölümünde de tecrübeli siyasetçiler gençlerle deneyimlerini paylaştılar. Bu çerçevede Prof. Dr. Aytuğ Atıcı, İsviçre Birliği Başkanı Nadir Köklü ve Bordeaux Birliği Başkanı Kazım Oruç gençlerlin sorularını yanıtladı.

Almanya, Fransa, İsviçre ve Avusturya’dan gençlerin katıldığı eğitim programında CHP tüzüğü, tarihi, sosyal demokrasi ve sosyal proje tasarımı dersleri işlendi. Eğitim, gençlere sertifika alma hakkı kazandıracak olan bir sosyal proje tasarımıyla tamamlandı. 

FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYINIZ

Verimli geçen eğitimin sonunda İsviçre gençlik kolları tarafından hazırlanan sürpriz pasta kesilerek, gençler geldikleri ülkelere yolcu edildi. 

HABERE YORUM KAT