CHP'den İsmail Ertuğ'a destek

CHP'den İsmail Ertuğ'a destek

CHP Münih Başkanı Gülbey Kılıç, 26 Mayıs 2019 Pazar günü düzenlenecek Avrupa Parlamentosu milletvekilliği seçimlerinde, mutlaka sandığa gidilmesini ve SPD'ye oy verilmesini istedi.

MÜNİH - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Münih Başkanı Gülbey Kılıç, 26 Mayıs 2019 Pazar günü düzenlenecek Avrupa Parlamentosu seçimlerinde, Avrupa Birliği vatandaşlarını SPD'ye oy vermeye çağırdı.

Sosyal demokrasinin Avrupa'da da iktidara gelmesinin önemine dikkati çeken Kılıç, "Sosyal demokratlar olarak dünyanın neresinde olursa olsun bizim görüşümüze yakın adayları desteklemeliyiz. AP seçimlerinde SPD'nin adayı İsmail Ertuğ, bizim bölgemizde siyaset yapan çok başarılı bir isim. Bu nedenle Almanya'da yaşayan tüm CHP'lilere SPD'ye ve İsmail Ertuğ'a oy verme çağrısı yapıyorum" dedi.

'Aşırı sağa karşı sandığa gidin'

Avrupa'da yaşayan ve oy verme hakkı olan herkesin, aşırı sağın güçlenmesine karşı sandıklara gitmesini isteyen Kılıç, "Seçimde oy kullanmaya gitmezsek, ırkçılıktan ve ayrımcılıktan şikayet edemeyiz. AB vatandaşları, yarın mutlaka sandığa giderek, sağcı partilere karşı oy kullanmalı" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
1 Yorum