Almanya'da beklemeden doktor randevusu almak

Almanya'da beklemeden doktor randevusu almak

Necati Şuözer (AOK), uzman doktor randevusu için uzun süre beklemek zorunda kalanların yapmaları gerekenleri kaleme aldı.

NECATİ ŞUÖZER (AOK Hessen Etnik Pazarlama Uzman Koordinatörü)

Hizmet alımında uzun zaman bekleme durumu oluyorsa, üyelerimize yardım ediyoruz.

Uzman doktor arıyor, ama randevu için uzun uzadıya beklemek istemiyor musunuz? Randevu arayışınızda size destek veriyoruz. Hangi doktorun alternatif olarak söz konusu olduğunu ve kısa zaman içinde hâlâ boş kapasitelerin olup olmadığını size söylüyoruz. Bu hizmetten 0800 01 11 511 numaralı telefondan ücretsiz yararlanabilirsiniz.

Uzman doktordan randevu alma işlevi ile ilgili olarak Tabipler Birliği de,

https://www.kvhessen.de/terminservicestelle/  yasal sağlık sigorta kurumunda üye olanlara 4 haftalık zaman diliminde yardım etme imkanıda sunmaktadır.

Bu hizmet işlevini bütün eyaletlerin Tabipler Birlikleri yürütmektedirler.

Hizmet hakkındaki genel bilgileri aynı zamanda Federal Tabipler Birliğinin internet sayfasında almaca olarak bulabilirsiniz:  https://www.kbv.de/html/terminservicestellen.php

İkinci doktor görüşü

Planlanan bir ameliyat gerçekten gerekli mi? Alternatifler var mı?

İkinci bir doktor görüşü çoğu zaman bir karar konusunda netlik kazanmak için yardımcı olur. Teşhis için hızlıca ikinci bir uzman bulmanızda size yardım ederiz. Bu amaçla çeşitli uzmanlık alanlarından farklı kalifikasyonlara sahip doktorlar ile birlikte çalışıyoruz. Bu, tedavinizin şanslarını ve risklerini daha iyi tahmin etmenize yardımcı olur. Daha fazla bilgiyi bulabileceğiniz adres: aok.de/hessen

AOK ile Görüşme randevusu alın:

aok.de/hessen/wunschtermin 

Buradan online olarak AOK danışmanınızla bir görüşme randevusu kararlaştırabilirsiniz.

Yani 54 şubemizden beklemeden hizmet alabilirsiniz.

 

HABERE YORUM KAT