Ak Parti'den vekillerine sert uyarı: “Herkes sizi izliyor, adımlarınıza dikkat edin”

Ak Parti'den vekillerine sert uyarı: “Herkes sizi izliyor, adımlarınıza dikkat edin”

AK Parti grup yönetimi, milletvekillerine yaptığı ikazda “Herkes sizi izliyor, adımlarınıza dikkat edin” dedi.

Ak Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı'nın lüks Monaco Yat Kulübü'nde ıstakoz yediği anları sosyal medyada paylaşmasının ardından, AK Parti Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu'nun 562 bin liralık saatini gösteren fotoğrafı tepkilere neden oldu. Bu durum üzerine parti yönetimi milletvekillerini uyardı.

Türkiye gazetesinden Veli Kayaoğlu'nun haberine göre, AK Parti içerisinde bazı milletvekillerinin ve teşkilat mensuplarının yaptığı yemek, giyim ve diğer sosyal medya paylaşımları tartışmalara neden oldu. Parti içinde yapılan değerlendirmelerde, bu tür davranışların seçim sonuçlarına etki ettiği belirtildi.

AK Parti yöneticileri, sosyal medyadan yapılan paylaşımların kamuoyunda yanlış algı yarattığını ve tepki çektiğini vurguladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da gösterişe ve kibire karşı hassas olduğuna dikkat çekildi. AK Parti kurmayları, milletvekillerini bu konuda zaman zaman uyardıklarını belirtti.

HERKES SİZİ İZLİYOR

AK Parti yönetimi, milletvekillerine daha dikkatli olmalarını ve her konuda hassas davranmalarını tavsiye etti. AK Parti yöneticileri, “Hepimiz kamuoyunun gözü önünde olan kişileriz. Milletvekili arkadaşlarımıza, giyimden kuşama, yemekten içmeye kadar her konuda dikkatli olmalarını söylüyoruz” dedi.

Grup yöneticileri, milletvekillerine yaptıkları açıklamalardan, kullandıkları dil ve söyleme kadar her alanda özenli olmalarını istedi. AK Parti milletvekillerine, “Herkes sizi izliyor. Attığınız her adım yanlış anlaşılabilecek. Samimi olsanız bile yanlış algılanabilirsiniz. Bu nedenle çok dikkatli olun” uyarısında bulundu.

ARTI49

HABERE YORUM KAT