'AK Parti ile sonuna kadar beraberiz'

'AK Parti ile sonuna kadar beraberiz'

Devlet Bahçeli, CHP'nin Atatürk'ün adını anmaya hakkı olmadığını iddia ederek, "Partimiz, AK Parti ile sonuna kadar birlikte ve yan yana mücadelesini sürdürecektir" dedi.

ANKARA - MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, grup konuşmasında Atatürk'e artan ilgiden ziyadesiyle mutluluk duyduğunu belirterek, "PKK, HDP ve FETÖ'nün yörüngesine giren CHP'nin Atatürk adını anmaya ne yüzü ne de hakkı kalmıştır. Atatürk hiç kimsenin siyaset dövüşünün, sivri dilinin konusu olmayacaktır. Atatürk'e alaka yükseliyormuş, ne var bunda? Olması gereken bu değil mi? Ne güzel işte bunu polemik malzemesi haline getirmek ahlaki mi? Yüzde 50+1 nelere kadirmiş, Atatürk konusu abartılıyormuş. Bazıları şaşkınlık geçiriyor, kelli felli kalem sahipleri hayretler içindeymiş. İpsiz sapsız değerlendirmeleri buruşturup atınız" dedi.

AKP ile beraberiz

2019 yılındaki seçimlerde AKP ile beraber olacaklarını belirten Bahçeli, "Şayet önümüzdeki siyasal süreçte bloklaşma sertleşir, cepheleşme kesinleşirse, CHP yanına HDP ve diğer yedeklerini alıp 16 Nisan'ın rövanşını almak için çalışmalarına hız verirse, MHP buna duyarsız ve tepkisiz kalmayacaktır. Partimiz, 7 Ağustos Yenikapı ruhu ve 16 Nisan Halkoylaması şuurunun gereği olarak AK Parti ile Cumhurbaşkanı Hükümet etme sistemini 2019'da tam manasında tesis etmek maksadıyla, sonuna kadar birlikte ve yan yana mücadelesini sürdürecektir" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
1 Yorum