Lidl'da acil geri çağırma... Ekmeğin içinde kıymıklar var!

Lidl'da acil geri çağırma... Ekmeğin içinde kıymıklar var!

Lidl iki çeşit ekmeği geri çağırıyor. Tehlikeli yabancı cisimler içerebilirler. Üretici tüketimi halinde, en kötü durumda, iç kanama riski bulunduğu uyarısını yaptı.

Lidl iki çeşit ekmeği geri çağırıyor. Ekmekler tehlikeli yabancı cisimler içerebilir. Üreticiye göre en kötü durumda iç kanama riski bulunuyor.

Hollandalı üretici Bakkerij Holland bu nedenle “Grafschafter Wheat Sandwich American Style, 750 g” ve “Grafschafter Wholemeal Sandwich American Style, 750 g” ekmeklerinin tüketilmemesi konusunda uyarıda bulunuyor. Bunun nedeni sandviç tostunun plastikten yapılmış yabancı cisimler içerebilme ihtimali.

Sadece Kuzey Ren-Vestfalya'daki Lidl süpermarketlerinde satılan ve son tüketim tarihi 21 Mayıs 2024'e kadar olan tüm ekmekler etkilendi.

EKMEKLER İADE EDİLEBİLİR

Bakkerij Holland, yaralanma riski nedeniyle geri çağırmanın dikkate alınmasını ve etkilenen ürünlerin hiçbir koşulda tüketilmemesİ konusunda uyarıyor. Plastik kıymıklar “ağız ve boğazda ciddi yaralanmaların yanı sıra iç yaralanmalara veya kanamaya” yol açabilir.

Ekmekler herhangi bir Lidl mağazasına iade edilebilir. Fiş ibraz edilmese dahi müşterilere satın alma bedeli iade ediliyor.

Bu haber ilginizi çektiyse ve buna benzer haberleri kaçırmak istemiyorsanız BU LİNKE tıklayarak "Takip Et" butonuna basmanız yeterli.

ARTI49
Fotoğraf: Lidl

HABERE YORUM KAT