Köln’lü Eğitimci Yazar ve Şair Ali Demir’in 3.Kitabı Umut Işığı çıktı

Köln’lü Eğitimci Yazar ve Şair Ali Demir’in 3.Kitabı Umut Işığı çıktı

Köln’lü Eğitimci Yazar ve Şair Ali Demir’in genç yaşta yitirdiği oğlu Umut Demir'in anısına yazdığı kitap 'Umut Işığı' çıktı. Demir, çıkardığı üçüncü kitabınında gelirini Türkiye’deki yardıma ihtiyacı olan çocukların eğitimi için kullanacak.

Ali Demir’in ”Umut Işığı” adlı üçüncü şiir kitabı okuyucusuyla buluşmak üzere hazır. Demir, yaptığı açıklamada daha önce çıkarmış olduğu 'Kanayan Şiirler' ve Cam Kırıkları adlı şiir kitaplarının gelirlerini Türkiye’de eğitime muhtaç çocuklar için kullandığını belirtti.

Umut Işığı adlı şiir kitabınıda genç yaşta yitirdiği evladını Umut’un anısına ve genç yaşta evladını, sevdiklerini yitiren yaralı yüreklere adadığını söyleyen Demir, bu kitabında gelirini yine aynı şekilde Türkiye’de yardıma muhtaç çocukların eğitiminde kullanacağını söyledi.

Eğitimci, şair ve yazar Demir ile irtibata girildiği takdirde Umut Işığı kitabını ya da diğer kitaplarını 20 Eylül ile 15 Ekim arası Türkiye’deki okuyucularına imzalı olarak postalayacağını, 20 Ekim’den sonra da Avrupa’daki okuyucularına imzalı olarak postalacağını belirtti.

Kitap sipariş için iletişim:
https://www.facebook.com/ali.demir.98434 ( messenger üzeri sipariş)
+49 172 184 00 11( WhatsApp hattı üzeri sipariş)
Email: [email protected] ( e posta üzeri sipariş.

HABERE YORUM KAT