Ersin Tatar Almanları KKTC'ye çağırdı: Güzellikleri görün!

Ersin Tatar Almanları KKTC'ye çağırdı: Güzellikleri görün!

KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Almanya'nın başkenti Berlin'den Almanlara seslendi ve "KKTC'yi ziyaret edin" ifadelerini kullandı.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, dikkat çeken açıklamalar yaptı.

Tatar, Almanya'nın başkenti Berlin'de "Dünya Kardeş Kentler Turizm Forumu'nun" düzenlediği Küresel Kentsel Destinasyon Değişim Zirvesi'nde konuştu.

Tatar, KKTC’nin Avrupa’nın değerlerini paylaştığını söyleyerek Almanlara seslendi. Tatar, KKTC'nin kültürünü ve doğal güzelliklerini görmek için Almanları ülkesini ziyaret etmeye çağırdı. Tatar, “KKTC, güzel havası, gastronomisi, sahilleri, güzel doğası ve cana yakın insanlarıyla turizmde yeni bir destinasyon olarak yeniden keşfediliyor" diye belirtti.

"KÜRESEL BARIŞ"

Tatar, turizmin "küresel barış" için önemli bir rolü olduğunun altını çizerken, "Barış ve ülkeler arasında etkileşimler, küresel refahın büyümesine katkıda bulunuyor" dedi.

KKTC ve Türkiye’nin doğal güzellikleriyle turizm için en iyi destinasyonlar içinde yer aldığına işaret eden Tatar, Türkiye’nin Avrupa'dan 3 saat ve Kıbrıs'ın da kıtadan 3,5 saat uçuş mesafesinde olduğunu hatırlattı.

HABERE YORUM KAT