Almanya’ya Togg müjdesi

Almanya’ya Togg müjdesi

Yerli elektrikli otomobil üreticisi Togg Avrupa yollarına açılmaya hazırlanıyor. Togg kendine merkez olarak Almanya'nın Stuttgart kentini seçti.

Togg LinkedIn hesabı üzerinden önceki hafta ve 4 gün önce yayımladığı dört yeni iş ilanı ile Almanya'da satış operasyonu hazırlığında olduğunu gösterdi. Bunun için seçilen merkez ise Stuttgart kenti oldu.

İlanlarda, dağıtım ve sipariş düzenleme, satış ve satış sonrası hizmetler, satış ağı geliştirme birimlerinde çalışacak elemanlar arıyor.

İşe alımda aranan özellikler ise şöyle sıralanıyor:

“İşletme veya mühendislik alanında üniversite diploması, uluslararası otomotiv ortamında en az 5 yıl deneyim, yüksek derecede inisiyatif ve süreç odaklılık, disiplinler arası ekiplerle çapraz fonksiyonel süreçlerde çalışabilme becerisi, Almanca ve İngilizce yazılı ve sözlü iletişim becerilerinde yetkin, uluslararası seyahat etme isteği.”

Togg, büyük ihtimalle 2024 yılı içerisinde Avrupa için ön sipariş alımına başlaması ve 2024 sonunda araçları teslim etmeyi planlıyor.

Togg T10X'in vergisiz Türkiye başlangıç fiyatı yaklaşık 45 bin euro’yken uzun menzilli modelde bu rakam 58 bin euro’yu buluyor.

HABERE YORUM KAT